Βιογραφικό

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ. ΠΑΠΠΑΣ

Evanpappas.gr

Ευάγγελος Κων. Παππάς - Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Διπλ. Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοικητικού Δικαίου

 

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από το έτος 2012. Ο Ευάγγελος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα και μετά τα πρώτα έτη της ζωής του, μετοίκησε στα Ιωάννινα. Έλκει την καταγωγή του εκ πατρός από τους Βαργιάδες Ιωαννίνων και εκ μητρός από το Βλόγγο Αρκαδίας.

 

Είναι απόφοιτος της Επιφανείου Σχολής - Γ΄ Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κατά τα έτη 2007-2011, από την οποία αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Καλώς και κατόπιν έγινε δεκτός στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του ιδίου Πανεπιστημίου με επιστημονική ειδίκευση στο Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο, το οποίο ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα.

 

Ασκεί μάχιμη δικηγορία, υπερασπιζόμενος υποθέσεις πελατών του ανά την Ελλάδα, σημειώνοντας επιτυχίες που σε πολλές περιπτώσεις σηματοδότησαν τομές στη νομολογία των ελληνικών δικαστηρίων.

 

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο τη Γαλλική.

 1. Αποφοίτηση από το Λύκειο

  2007

  Ο Ευάγγελος Κ. Παππάς είναι απόφοιτος της Επιφανείου Σχολής - Γ΄ Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων.

 2. Σπουδές στη Νομική

  2007 - 2011

  Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κατά τα έτη 2007-2011, από την οποία αποφοίτησε με βαθμό Λίαν Καλώς και κατόπιν έγινε δεκτός στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του ιδίου Πανεπιστημίου με επιστημονική ειδίκευση στο Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο, το οποίο ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα.

 3. Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου

  2012

  Ο Ευάγγελος Κ. Παππάς έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων το 2012.

 4. Αποφοίτηση από το ΠΜΣ

  2016

  Ο Ευάγγελος Κ. Παππάς αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 5. Δικηγορικό Γραφείο Ε. Παππάς

  Σήμερα

  Ασκεί μάχιμη δικηγορία, υπερασπιζόμενος υποθέσεις πελατών του ανά την Ελλάδα, σημειώνοντας επιτυχίες που σε πολλές περιπτώσεις σηματοδότησαν τομές στη νομολογία των ελληνικών δικαστηρίων.